Währung / Sprache

whatsapp

Advies over het kopen van onroerend goed in Turkije op mij

De beslissing nemen om onroerend goed te kopen in Turkije is een belangrijke levensgebeurtenis. Het is duidelijk dat niemand het in een opwelling doet. Een vluchtig idee om een ​​lucratieve investering te doen of een sterk verlangen om de wereld te verkennen, legt wortel aan het aankoopproces van onroerend goed in Turkije, dat voor beginners ontmoedigend kan lijken.

Hoewel u misschien al bekend bent met het kopen van onroerend goed in uw thuisland, is het proces in Turkije compleet anders, dus u moet niet alleen uw droomhuis vinden, maar ook hoe de vastgoedmarkt en wetten hier werken.

Als prominent lid van de Turkse vastgoedmarkt zijn wij GEEN hit-and-run makelaar. Bij Turkey Homes geven we advies, begeleiden we al onze klanten door het proces en behandelen we waar mogelijk de wettigheid en kleine details. Tegelijkertijd begrijpen we echter dat u controle wilt hebben over uw aankoop, dus deze serie artikelen biedt u alles wat u moet weten.

Inclusief advies voor onderzoek, het organiseren van uw financiën en het kiezen van uw woning, hebben we ook after sales informatie vermeld, zoals jaarlijkse lopende kosten en belastingwetten. We blijven onze diensten en advies verlenen tot lang na uw aankoop, zodat u deze effectief kunt beheren en er de komende jaren van kunt genieten.

Ons eerste advies aan u is dat het belangrijkste aspect van uw toekomstige aankoop onderzoek is. Hoe meer onderzoek u doet, hoe meer u zich geïnformeerd en onder controle zult voelen, wat leidt tot tevredenheid en gemoedsrust dat u de juiste woning voor uzelf hebt gekozen.

We raden u aan een notitieboekje aan te schaffen speciaal voor deze belangrijke levensgebeurtenis. Maak er aantekeningen in, noteer ideeën, noteer gedachten en maak een lijst van vragen die je ons kunt stellen. Dit dagboek bevat alles over uw aankoop van onroerend goed, zodat u er later ook naar kunt verwijzen als u uw huis wilt verkopen.

Open niet alleen het notitieboekje, maar ook een nieuwe map op uw bureaublad of bladwijzertabblad om webpagina`s met mogelijke eigendommen op te slaan en de volgende artikelen die het proces in diepte. Open ook een nieuwe map in uw e-mailbeheerpaneel om alle correspondentie over uw aankoop van onroerend goed op één plek te bewaren.

Laten we dus beginnen. We hebben het onderzoek onderverdeeld in verschillende secties, zodat u er naar keuze tussen kunt bladeren, maar als u voor het eerst in Turkije koopt, raden we u aan alle artikelen te lezen.

Advies over het kopen van onroerend goed in Turkije

1 : Financiën, Turkse hypotheken en wisselkantoor

2 : Kosten van het kopen van onroerend goed in Turkije

3 : Beste plaatsen om onroerend goed te kopen in Turkije

4 : Advies over het kiezen van uw eigendom en onze verantwoordelijkheden

5 : Proces om onroerend goed te kopen in Turkije

6 : Jaarlijkse lopende kosten

7 : Verhuizen naar Turkije, kosten van levensonderhoud en verblijf

8 : Uw Turkse woning verhuren

9 : Overervingswetten en testamenten

Herunterladen Turkey Homes Mobile Anmeldung/ Bewerbung per Smartphone