Währung / Sprache

whatsapp

Uw Turkse woning verhuren

Turkije is een aantrekkelijke bestemming om te verhuren. Sommige mensen verhuren hun eigendom terwijl ze niet in het land zijn, ofwel om er altijd iemand te houden voor de veiligheid, ofwel om een ​​tweede inkomen te verdienen en de lopende kosten terug te verdienen.

Plaatsen zoals Kalkan zijn waar u de hoogste huuropbrengsten kunt behalen binnen de gehele Turkse kustlijn. De huuropbrengsten in de kleine, chique kustplaats bedragen momenteel meer dan 9% per jaar. Naast het gebruik van verhuurbedrijven en hun complete vastgoedbeheerprogramma`s, kunt u ook gemakkelijk lokale bedrijven van derden of een man en vrouw-team in dienst nemen. Ze zouden zich bezighouden met taken zoals het controleren op schade, het afhandelen van verzoeken van huurders en het regelen van zaken als schoonmaak en welkomstpakketten.

De beroemde vakantieoorden van Fethiyes, zoals Olu Deniz en Ovacik, zijn ook ideale vakantieoorden voor koop-om-te-huurwoningen. We kunnen u ook helpen met jaarlijkse gegarandeerde verhuuropties. Neem contact op met onze vastgoedadviseurs voor meer informatie.

Marketing van uw huurobject

Individuele bedrijven zullen uw eigendom voor u op de markt brengen en adverteren, maar hiervoor worden meestal kosten in rekening gebracht. Daarom raden we nieuwe eigenaren aan om proactief te zijn met hun eigen advertenties. Hieronder volgen ideeën en suggesties hoe u dit kunt doen.

1 : mond-tot-mondreclame via familie en vrienden.

2 : plaats uw woning online bij bedrijven zoals Owners Direct en Holiday Lettings waar u kunt adverteren en uw verhuurklanten direct kunt beheren.

3 : maak je eigen website en Facebook-pagina. Kijk of er Facebook-communitygroepen zijn waar u gratis voor uw eigendom kunt adverteren.

4 : adverteer in lokale kranten, hetzij op de locatie waar u uw eigendom heeft gekocht, hetzij in uw woonplaats.

5 : vind prikborden in supermarkten, pubs en gemeenschapscentra.

6 : plaats een te huur bord samen met een bereikbaar telefoonnummer op uw huurobject.

Belasting betalen over huurinkomsten

Eigenaren betalen belasting over de huurinkomsten waarvan het bedrag varieert afhankelijk van het inkomstenniveau, maar begint bij ongeveer 15%. Buitenlanders die belasting willen betalen, hebben een belastingnummer nodig, en wij kunnen u helpen om dit te claimen. Aftrekbare kosten zijn toegestaan ​​en belastingaangiften zijn meestal jaarlijks in maart verschuldigd. Neem contact met ons op voor meer informatie en hulp bij het proces. Anders kan een accountant u ook op weg helpen.

Je kunt hieronder ook al onze gerelateerde artikelen lezen.

1 : Financiën, Turkse hypotheken en wisselkantoor

2 : Kosten van het kopen van onroerend goed in Turkije

3 : Beste plaatsen om onroerend goed te kopen in Turkije

4 : Advies over het kiezen van uw eigendom en onze verantwoordelijkheden

5 : Proces om onroerend goed te kopen in Turkije

6 : Jaarlijkse lopende kosten

7 : Verhuizen naar Turkije, kosten van levensonderhoud en verblijf

8 : Uw Turkse woning verhuren

9 : Overervingswetten en testamenten

Herunterladen Turkey Homes Mobile Anmeldung/ Bewerbung per Smartphone