Währung / Sprache

whatsapp

Uw eigendom en onze verantwoordelijkheden kiezen

Zoeken naar onroerend goed is een opwindende ervaring, maar voordat u begint, is het belangrijk om uw redenen voor het kopen op te noemen, zodat u de perfecte match vindt. Als u van plan bent een langetermijninvestering te doen, dan zal een nieuwe, moderne build u een goede start geven. Evenzo, als u het pand aan vakantiegangers wilt verhuren, zorg er dan voor dat het ook voorzieningen heeft die ze leuk zullen vinden, zoals een zwembad, op korte afstand van een strand en in de buurt van bars, restaurants en supermarkten.

Als u echter van plan bent naar Turkije te verhuizen en hier het hele jaar door te wonen, overweeg dan of het pand zich in de buurt van medische voorzieningen en indien nodig scholen bevindt. Als u geen Turks spreekt, kent de lokale bevolking dan Engels? Dit is wanneer resorts met een grote expatgemeenschap die er zijn geweest en het hebben gedaan, van pas komen. Aan de andere kant, als u een woning op een afgelegen locatie wilt, is goedkoop en frequent openbaar vervoer nodig als u niet van plan bent een voertuig te kopen.

Onze vastgoedportefeuille is hier . Gebruik de filters aan de linkerkant om specifieke soorten onroerend goed, gebieden en andere vereisten te kiezen. U kunt ons ook laten weten wat uw budget is, hoeveel slaapkamers u wilt en het gebied indien van toepassing, en we kunnen u een portfolio met potentiële potentiële klanten sturen.

Op dit punt moet u ook weten wat onze verantwoordelijkheden als uw makelaar zijn.

1 : om u aanvullende details, foto`s en antwoorden te geven op vragen over eigendommen die uw aandacht hebben getrokken. We kunnen telefonisch of via e-mail verdere details verstrekken. Als alternatief, om persoonlijk te spreken, kunt u langskomen bij een van onze kantoren die hier worden vermeld .

2 : als u besluit dat u een woning of eigendommen wilt bezichtigen, om u te helpen bij alle reisarrangementen, inclusief vluchten, accommodatie en vervoer .

3 : om namens u te communiceren met verkopers.

4 : om alle contracten te regelen en ervoor te zorgen dat de juridische procedure wordt nageleefd.

5 : om u te helpen bij het verhuizen.

6 : om service na verkoop aan te bieden, zoals het openen van bankrekeningen, het veranderen van water- en elektriciteitsnamen, enz.

7 : Om aanwezig te zijn als contactpunt voor, tijdens en na het aankoopproces van onroerend goed.

Verder lezen : dit artikel maakt deel uit van een serie over het kopen van onroerend goed in Turkije. Dat lees je hier of je vindt hieronder alle andere adviesartikelen.

1 : Financiën, Turkse hypotheken en wisselkantoor

2 : Kosten van het kopen van onroerend goed in Turkije

3 : Beste plaatsen om onroerend goed te kopen in Turkije

4 : Advies over het kiezen van uw eigendom en onze verantwoordelijkheden

5 : Proces om onroerend goed te kopen in Turkije

6 : Jaarlijkse lopende kosten

7 : Verhuizen naar Turkije, kosten van levensonderhoud en verblijf

8 : Uw Turkse woning verhuren

9 : Overervingswetten en testamenten

Herunterladen Turkey Homes Mobile Anmeldung/ Bewerbung per Smartphone