Währung / Sprache

whatsapp

Koopproces van onroerend goed in Turkije

U heeft uw woning gekozen, uw financiën gereed en u wilt graag op de Turkse vastgoedmarkt springen, dus wat er daarna gebeurt. We zullen op dit punt dubbel controleren of het papierwerk van de verkoper 100% up-to-date is. Dit betekent dat de eigendomsbewijzen bij het kadaster moeten worden gecontroleerd, het onroerend goed is schuldenvrij en heeft ook een Iskan (bewoningscertificaat).

Sommige verkopers staan ​​open voor aanbiedingen, in welk geval we uw bod aan hen zullen overbrengen. Anders informeren we de makelaar dat u koopt en beginnen we met het proces. We kunnen een lijst met onafhankelijke advocaten en vertalers aanbevelen, of u kunt er zelf een zoeken. Zodra contracten met de algemene voorwaarden en betalingsplannen zijn opgesteld en notarieel zijn vastgelegd, is een aanbetaling nodig om het onroerend goed te beveiligen en zullen we uw militaire cheque-aanvraag indienen.

Wat is een militaire cheque?

Dit is nu afgeschaft. Buitenlandse investeerders hebben nu dezelfde rechten als een lokale Turkse koper.

Uw Tapu registreren

Aangezien er geen militaire procesvereisten zijn, is het tijd om te tekenen voor uw Tapu, dat zijn de eigendomsbewijzen. Als u voor dit proces niet in het land kunt zijn, kunt u een advocaat of derde aanstellen om namens u te ondertekenen. Bij ondertekening is een bewijs van DASK-verzekering nodig. Dit is gewoon een aardbevingsverzekering die u jaarlijks vernieuwt.

Zodra u uw eigendomsbewijs heeft ontvangen, kunnen we u helpen om nutsvoorzieningen in uw naam te veranderen, inclusief elektriciteit en water. Ga ook meubelen shoppen als je een gloednieuw huis hebt gekocht of geef een feestje om je nieuwe leven in de zon te vieren.

Je kunt hieronder ook al onze gerelateerde artikelen lezen.

1 : Financiën, Turkse hypotheken en wisselkantoor

2 : Kosten van het kopen van onroerend goed in Turkije

3 : Beste plaatsen om onroerend goed te kopen in Turkije

4 : Advies over het kiezen van uw eigendom en onze verantwoordelijkheden

5 : Proces om onroerend goed te kopen in Turkije

6 : Jaarlijkse lopende kosten

7 : Verhuizen naar Turkije, kosten van levensonderhoud en verblijf

8 : Uw Turkse woning verhuren

9 : Overervingswetten en testamenten

Herunterladen Turkey Homes Mobile Anmeldung/ Bewerbung per Smartphone